Over de website kaartsteenwijkerland.nl Steenwijk

www.kaartsteenwijkerland.nl / www.kaartsteenwijk.nl toont kaarten en plattegronden van de gemeente Steenwijkerland. Kaartsteenwijk heeft een digitale plattegrond van Steenwijk maar ook van de volgende steden en dorpen in de gemeente Steenwijkerland : Steenwijk, Giethoorn, Blokzijl, Vollenhove, Belt-Schutsloot, Blankenham, Dwarsgracht, Eesveen, Heetveld, Kalenberg, Kuinre, Oldemarkt, Onna, Ossenzijl, Paasloo, Scheerwolde, Sint Jansklooster, Steenwijkerwold, Tuk, Wanneperveen, Willemsoord en van Zuidveen.

Kaartsteenwijkerland.nl / kaartsteewnijk.nl bevat ook een gedetailleerde centrum plattegrond van Steenwijk. De regiokaart en plattegrond van Steenwijk bevat gratis fietsroutes en fietsknooppunten. De fietsroutes kunnen op de regiokaart en de plattegrond van Steenwijk en Giethoorn worden gedownload. De fietsroutes gaan door de regio Steenwijkerland en het Nationaal Park Weerribben en Wieden.
Het gaat om de volgende fietsroutes :
  •    Kolderveen fietsroute, 32 kilometer.
  •    Natuur & Cultuur fietsroute, 35 tot 60 kilometer.
  •    Wieden fietsroute, 35 kilometer,
  •    Weerribben fietsroute, 43 kilometer.

Tevens bevat de regiokaart diverse vaarroutes en een kanoroute :
 •  Sloepen vaarroute De Weerribben, 30 kilometer.
 •  Vaarroute Giethoorn
 •  Kanoroute

De centrumkaart van Steenwijk bevat een Bijzondere Winkel Wandelroute langs bijzondere winkels en winkeltjes in en bij het centrum van Steenwijk. Voor shoppers in Steenwijk een leuke wandelroute met bijzondere ervaringen. Op de centrumkaart van Steenwijk kan ook de mooie wandelroute Rondje Steenwijk gedownload worden. Deze wandelroute gaat langs de mooiste historische plekjes in het centrum in Steenwijk.

De Bedrijvenwijzer op kaartsteenwijk geeft de mogelijkheid bedrijven en instellingen te vinden in de gehele gemeente Steenwijkerland en Steenwijk. Bedrijfslocaties worden getoond op een kaart of plattegrond van Steenwijk, Giethoorn , Blokzijl, Vollenhove en de andere dorpen in de gemeente Steenwijkerland.

Www.kaartsteenwijkerland.nl : Wegwijs in je eigen regio!


Regio's met interactieve kaarten en plattegronden zijn:

Noord-Nederland - http://www.kaartnederland.nl

Assen - http://www.kaartassen.nl

Emmen - http://www.kaartemmen.nl

Giethoorn - http://www.plattegrondgiethoorn.nl

Hoogeveen - http://www.kaarthoogeveen.nl

Meppel / Staphorst - http://www.kaartmeppel.nl

Steenwijkerland - http://www.kaartsteenwijk.nl

Zwolle / Hattem - http://www.kaartzwolle.nl

Arthuur fietsroutes, routes met een avontuurlijk verhaal.

Arthuur Waterreijk Steenwijkerland - http://www.arthuur.nl

Deze kaart als drukwerk : Kaartsteenwijkerland.nl en Kaartsteenwijk zijn een afgeleide van de gratis drukwerk kaarten en plattegronden van De Vries Kartografie bv. Deze kaarten en plattegronden zijn gratis verkrijgbaar via verschillende verspreidingspunten in Steenwijkerland, waaronder de Gemeente Steenwijkerland. De plattegrond in gedrukte vorm is ook door te bladeren op

Plattegrond Steenwijk
Plattegrond Giethoorn

Meer informatie vindt u op via onze website De Vries Kartografie bv. http://www.devrieskartografie.nl